Gentsesteenweg 325 9300 Aalst
053/77.60.01
KITCHEN >> Kookplaat >> NEFF >> T58PS6BX0
NEFF T58PS6BX0
PDF pagina
Productbeschrijving:

Deze kookplaat met geïntegreerde dampkap combineert twee apparaten in één en zorgt voor een vrij zicht tijdens het koken.
  • De TwistPad® Fire is een magnetische, afneembare en verlichte bedieningsknop waarmee u alle kookzones op een preciese en comfortabele manier controleert. Enkel de beschikbare functies zijn verlicht, zo wordt alles nog makkelijker.

  • FlexInductie - Dankzij de FlexZone plaatst u potten en pannen waar u wilt, ze worden verhit precies daar waar het nodig is.

  • Sensorgestuurde automatische werking: heel veel kookplezier dankzij de volautomatische werking van de dampkap wanneer de kookplaat wordt ingeschakeld.

  • AutomaticAir sensor: het afzuigvermogen wordt automatisch aangepast in functie van de hoeveelheid rook en damp in de keuken

  • PowerMove - de FlexZone wordt in drie kookzones opgedeeld: vooraan koken, in het midden laten sudderen en achteraan warmhouden.


Behoort tot de lijn :
NEFF COLLECTION
€ 3599,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Afwerking rand :Vlakbouw
Automatische uitschakeling :
Booster-functies :
Breedte :79.2 cm
Kinderbeveiliging :
Met zone koppeling :
Timerfunctie :
Type bediening :TwistPad
Type kookplaat :Inductie
Warmhoudfunctie :
Aanduiding restwarmte :
Aansluitwaarde :7400 W
Aantal kookzones :4
Nisbreedte (minimaal) :78 cm
Nisdiepte (minimaal) :50 cm
Nieuwsberichten
February 2020
Gaat de liefde bij jullie ook door de maag? Dan ben je bij Cuizine.be aan het juiste adres. De leukste tools vind je hier om je geliefde te vertroetelen en er een heerlijke Valentijn van te maken! Hartjes all the way Indien je al van bij het ontbijt aan de festiviteiten wenst te beginnen, dan […]
lees meer...
December 2019
Stond je met Kerst al boven de kookpotten te dampen om een feestmaal voor te schotelen en ben je je hoofd aan het breken over het menu voor oudejaar?
lees meer...
November 2019
De steelstofzuiger is ultralicht, compact en handig in gebruik, aldus Bosch.
lees meer...
November 2019
In de winter zijn wafels - in al zijn vormen en maten - één van de toppers in de categorie 'comfortfood'. Het Belgische merk Fritel heeft hét wafelijzer om je het hele seizoen zoet of zout te houden.
lees meer...
November 2019
All I want for Christmas is... de W6 oven van Whirlpool! De W6 Collection ovens zijn namelijk uitgerust metde 6TH SENSE technologie die zorgt voor een resultaat op topniveau én dat zonder enige moeite van jouw kant.
lees meer...
November 2019
In de afgelopen maanden ontwikkelde AEG nieuwe toestellen voor het wassen en onderhoud van alle wasgoed. De AEG-technologieën worden steeds krachtiger en intuïtiever, zodat het gebruiksgemak toeneemt.
lees meer...
September 2019
Vandaag hebben we verrassend meer vrije tijd dan een gemiddeld gezin 100 jaar geleden. Wassen zonder wasmachine en koken zonder oven, we verliezen er nu gelukkig geen tijd meer mee.
lees meer...
September 2019
Nespresso, de pionier van de koffiecapsules die vooral bekend staat om zijn kwaliteitsvolle espresso, lanceert het Vertuo-systeem in België. Bij Vertuo hoort een assortiment van 28 koffies van hoge kwaliteit, zodat koffieliefhebbers hun favoriete koffie steeds optimaal kunnen drinken.
lees meer...