Menu
Your Cart

WGB244A4FG

WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
Winkelvoorraad
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
WGB244A4FG
  • Voorraad: Levering 1 - 2 dagen
  • Model: WGB244A4FG
  • EAN: 4242005389124
A
€ 1.239,00
Excl. BTW: € 1.023,97
Gratis verzending vanaf €50
14 dagen bedenktijd om uw product te beoordelen
Wij bieden installatie en levering aan huis.
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
uitstekende dienst-na-verkoop door eigen techniekers
persoonlijk onthaal in onze winkel
persoonlijk onthaal in onze winkel
  • i-DOS: meet automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en water.

  •  Home Connect: huishoudelijke apparaten toestellen met slimme connectiviteit voor een eenvoudiger dagelijks leven.

  • Beste energielabel A: en zelfs 20% efficiënter in het besparen van energie.

  •  Het SpeedPerfect-programma zorgt voor een perfect propere was, tot 65% sneller.

  • AntiVlekken: verwijdert 16 hardnekkige vlekken zonder extra voorbehandeling.

Bespaar water en wasmiddelen.

Maximale doeltreffendheid voor uw wasgoed met het automatische i-DOS-doseersysteem. Vul het wasmiddel- en wasverzachtervak slechts één keer bij, waarna de i-DOS sensoren de exacte hoeveelheid wasmiddel en water voor elke lading doseren, was na was. Zo bespaart u niet alleen wasmiddel maar voorkomt u ook onnodig spoelen.

Slimme apparaten maken het leven makkelijker.

De toekomst staat aan je voordeur. Met de slimme technologie van Home Connect kun je je apparaten toestellen bedienen met je telefoon of tablet.

Elke keer opnieuw het juiste programma.

Het is soms niet evident om het juiste programma te selecteren, en een verkeerd programma kan leiden tot ongewenste resultaten. De Home Connect-app met Easy Start maakt een einde aan giswerk. Voer gewoon het soort wasgoed en de graad van de vlekken in de app in en het juiste programma verschijnt, voor elke wasbeurt, elke keer opnieuw.

Verzorg je was op afstand.

De was doen is niet leuk, vooral niet als je haast hebt en moet wachten tot het klaar is. Bosch-wasmachines met de Home Connect-app geven je volledige controle over je wasgoed. Met je mobiele apparaatsmartphone of tablet kun je je machine op afstand makkelijk regelen en bedienen. Zo heb je onderweg toegang tot je wasmachine en kun je je huishouden doen zoals jij dat wilt, zelfs als je niet thuis bent.

Je wasmachine houdt je op de hoogte.

Wachten tot je was klaar is, kost tijd en kan stress veroorzaken, vooral als je een druk schema hebt. Met Home Connect bewaar je de rust en kun je productiever met je tijd omgaan. Het kan pushmeldingen van je wasmachine rechtstreeks naar je mobiele apparaatsmartphone of tablet sturen, zodat je makkelijk op de hoogte blijft van de huidige programmastatus en andere nuttige informatie. Multitasken binnen en buiten het huis is nu een beetje eenvoudiger geworden.

Services worden slimmer.

Het kan stresserend zijn als je huishoudelijke apparaten toestellen niet goed werken. Diagnoses op afstand kunnen je hierbij helpen*. Bel gewoon de Home Connect Hotline en maak een afspraak voor een diagnose op afstand. Het serviceteam kan je apparaat toestel dan op afstand screenen, het probleem lokaliseren en je het gepaste advies geven. Indien nodig kan een technicus bij jou thuis komen om het probleem op te lossen, met alle juiste onderdelen al in de hand. Slimme ondersteuning, slimme oplossingen. *Afhankelijk van lokale beschikbaarheid.

Je wasmachine doet wat je zegt.

Dankzij onze samenwerking met Amazon Alexa kan je je wasmachine nu ook met je stem bedienen. Controleer of de benodigde Home Connect-functie in de Alexa-app beschikbaar is in jouw land en taal. Activeer de functie om een verbinding te maken tussen Alexa en je wasmachine.

Onze wasmachine met de beste energiezuinigheid.

Onze meest energiezuinige wasmachines voor perfecte resultaten besparen zelfs 20% meer energie dan een apparaat met energielabel A.

SpeedPerfect-programma

Met het SpeedPerfect-programma kan je de programmaduur tot 65%* inkorten, zonder afbreuk te doen aan de resultaten. SpeedPerfect kan je combineren met de meeste programma's, op maat van de waslading en het type stof. * Verschil in tijdsduur van het Easy Care 40°C-programma met SpeedPerfect, vergeleken met de normale tijdsduur zonder SpeedPerfect.

De juiste was voor de juiste vlek.

Het juiste wasprogramma voor de juiste vlek kiezen, kan lastig zijn. Het AntiVlekken systeem verwijdert 16 van de meest hardnekkige vlekken, van vet en bloed tot cosmetica en thee. De wasmachine past automatisch de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd aan voor je gekozen programma start. Hoe moeilijk de vlek ook is, AntiVlekken helpt je er vanaf.

Algemeen
Trommelinhoud 9 kg
Type wasmachine Frontlader
Zwiersnelheid (maximaal) 1400 t/min
Energieverbruik
Droogresultaat B
Energieklasse A
Energieverbruik per 100 cycli 40 kWh
Geluidsniveau centrifugeren 69 dB(A)
Geluidsniveau-klasse A
Gewogen waterverbruik per cyclus 50 Liter
Tijdsduur Eco 40-60° programma 3:48
Fysieke kenmerken
Breedte 59,8 cm
Diepte 59 cm
Gewicht 75,4 kg
Hoogte 84,5 cm
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Aanduiding programmaverloop Ja
Aanduiding resttijd Ja
Eindsignaal programma Ja
Uitgestelde start Ja
Opties
Voorwas Ja
Programma's
Wasprogramma's Wol / handwas, Outdoor / Sports, Spoelen, Gemengde was/mix, Voorwas
Tags: ecolabel WGB244A4FG Bosch Wasmachine