Gentsesteenweg 325 9300 Aalst
053/77.60.01
KITCHEN >> Koelkast vrijstaand >> Liebherr >> CTP 2121-20
Liebherr CTP 2121-20
PDF pagina
Productbeschrijving:
Tweedeurs, vrijstaande koelkast met vriesgedeelte bovenaan

Energieklasse A++ met een energieverbruik van 176 kWh/jaar. Hoogte van 124,1 cm. Met druktoetsen kunt u de temperatuur van het koelgedeelte instellen waarna deze in het MagicEye display kan worden afgelezen.

PowerCooling zorgt voor een extra snelle afkoeling van verse levensmiddelen en voor een gelijkmatige koeltemperatuur in het gehele interieur. Bij deuropening wordt deze functie uitgeschakeld waardoor koude lucht in de koelkast blijft en er energie wordt bespaard.

De SuperFrost automaat maakt het invriezen eenvoudig. Een snelle temperatuurdaling creëert de koude reserve voor vitaminevriendelijk invriezen. Na het invriesproces schakelt SuperFrost automatisch uit.
Behoort tot de lijn :
COMFORT
€ 399,-  € 349,-
 (Promo tot 31/08/2018)
vergelijk  vergelijk
Zomeractie 2018
Eigenschappen:
Algemeen
Type :Tweedeurs koelkast (vriesvak bovenaan)
Hoogte :124,1 cm
Breedte :55 cm
Diepte :63 cm
Totale netto inhoud :195 L
Koelen
Netto inhoud koelkast :151 L
Super koelen :
0°C vershoudzone :
Vriezen
Netto inhoud diepvriezer :44 L
Diepvriesvakken :2
No Frost :
Super invriezen :
Invriescapaciteit :4 kg/24u
Bewaartijd bij stroomuitval :20 uur
Milieuvriendelijkheid
Energieklasse :A++
Jaarlijks energieverbruik :176 kWh
Geluidsniveau :40 db(A)
Klimaatklasse :
Uitrusting
LED-verlichting :
Extern display :
Interne waterfilter :
Waterdispenser :
Ijsmaker :
Afwerking :Wit
Alarm bij geopende deur :
Omkeerbare deuren :
Bediening op afstand :
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
August 2018
Van hobbykok tot sterrenchef achter eigen fornuis: de kookhype lijkt maar niet uit te doven. Voor wie denkt dat dat gepaard gaat met heel wat dure toestellen: think again. Dankzij zijn retrofuturistische premiumdesign, intuïtieve gebruiksersinterface en bijna zestig voorgeprogrammeerde recepten serveer je met de Whirlpool SupremeChef microgolfoven in een handomdraai haute cuisine bij jou thuis. […]
lees meer...
August 2018
De SBSes 8486 heeft alles wat je maar kunt wensen op het gebied van koelen en vriezen. Een lekker wijntje? Dat kan! Het wijndeel bewaart zowel rood als wit op drinktemperatuur.
lees meer...
Juli 2018
  Op deze warme zomerdagen kan een goed functionerende airconditioning of een draaiende ventilator wonderen doen voor het comfort binnenshuis. Of het nu gaat om de dagdagelijkse bezigheden als koken en de wasmachine vullen, of om een goede nachtrust te verzekeren: een airco of ventilator maakt het allemaal net ietsje aangenamer. Hieronder even een opsomming […]
lees meer...
July 2018
Met zomerse temperaturen stijgt ook de nood aan goede koeling. Zeker omdat er in de zomer ook vaak meer drank moet gekoeld worden.
lees meer...
May 2018
Bauknecht gaat samen met de wereldberoemde chef Jamie Oliver de strijd aan met voedselverspilling.
lees meer...
May 2018
Als echte Belg supporteren voor onze Rode Duivels? Dat doen we het liefst met heerlijke frietjes en een dorstlesser van eigen bodem.
lees meer...
April 2018
De Panorama kookplaat en dampkap in één van Novy krijgt de prestigieuze Red Dot Award voor productdesign.
lees meer...
March 2018
De rush van de werkdag is nog niet helemaal verteerd als we thuiskomen en daar liggen ze al te wachten: de huishoudelijke taken. Opnieuw rushen dus. Maar wat als je huishoudtoestellen nu eens tijdwinst opleveren in plaats van tijd kosten? Met aandacht voor intuïtief gebruik verlies je voortaan geen tijd meer dankzij deze vier slimme […]
lees meer...
March 2018
We bereiden graag zelf gezonde maaltijden, maar we hebben alsmaar minder tijd om in de keuken te staan. Om gemakkelijk en snel verse gerechten te bereiden heeft Fritel de oplossing, of zullen we zeggen, de oplossingen?
lees meer...
March 2018
Na een succesvolle samenwerking tussen de 2 Italiaanse iconen Smeg en Dolce&Gabbana waarbij je voor een goede 30 000€ een eyecatcher in de keuken kon hebben om ù tegen te zeggen, konden verdere samenwerkingsplannen niet uitblijven!
lees meer...