Gentsesteenweg 325 9300 Aalst
053/77.60.01
Zanussi ZM8651WD
PDF pagina
Productbeschrijving:

We hebben duurzaamheid in onze was/droogcombinatie ingebouwd met onze krachtige Inverter motor. U kunt oneindig grote ladingen wasgoed wassen − snel en met minder geluid.Een was/droogcombinatie die is gebouwd om lang mee te gaanWe hebben de Inverter motor in onze was/droogcombinaties ontworpen om keer op keer uitstekende resultaten te bereiken. De betrouwbare en duurzame motor tovert vuil wasgoed snel en geruisloos om tot schoon en droog wasgoed.Smetteloos schoon met voorwasoptiesGebruik onze voorwasoptie om betere wasresultaten te bereiken. Problemen met hardnekkige vlekken en lastig te reinigen kleding worden dankzij dit programma opgelost. Bent u gevoelig voor allergene stoffen? Kies dan de optie om extra te spoelen om allergenen uit uw wasgoed te verwijderen.Quickwash voor een snellere wasOns QuickWash programma is perfect voor wanneer u krap in de tijd zit. Het programma kan tot 3 kilo wasgoed aan en duurt 30 minuten, een tijdsbesparing van 50%. Snel en toch schoon.Autodry: droge kleren met een druk op de knopWas en droog je kleren in één ruk door met AutoDry. Druk op de knop en uw wasgoed gaat droog de trommel in – en komt er ook weer droog uit. De sensor voorkomt gedoe met het kiezen van de juiste droogtijd. De droogcycus stopt zodra uw kleren droog zijn.Zorg voor uw wasgoed met een zachte wastrommelMaak kennis met onze zachte wastrommel voor wassen en drogen. Het speciale ontwerp van onze was-droogcombinatie beschermt textiel. U kunt daardoor met een gerust hart uw meest delicate kleding wassen en drogen.


€ 749,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Beveiliging tegen waterschade :
Breedte :60 cm
Diepte :55,5 cm
Energieklasse :A
Geluidsniveau centrifugeren :76 dB(A)
Geluidsniveau drogen :59 dB
Geluidsniveau wassen :51 dB
Gewicht :68.5 g
Hoogte :85 cm
Batterij meegeleverd? :
Kinderbeveiliging :
Kleur :Wit
Trommelinhoud drogen :4 kg
Trommelinhoud wassen :8 kg
Uitgestelde start :
Wasresultaat :A
Waterverbruik wassen : Liter
Aanduiding programmaverloop :
Aanduiding resttijd :
Elektrisch verbruik (wassen+drogen) :5,43 kWh
Jaarlijks elektrisch verbruik :1086 kWh
Type droogkast :Condens
Type wasdroogcombinatie :frontlader
Zwiersnelheid (maximaal) :1600 t/min
Wasprogramma's :Katoen , Synthetisch , Wol
Droogprogramma's :Wol , Katoen , Synthetisch
Koolborstelloze motor :
Nieuwsberichten
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...
February 2019
Bauknecht maakt met Collection 11 komaf met de handgrepen in inox die zolang onze keuken domineerden.
lees meer...
February 2019
Dampkappenspecialist Novy introduceert tijdens Batibouw Fusion Pro. Hét antwoord voor zij die beperkt zijn in ruimte. In een kleine keuken is er immers niet veel ruimte op overschot voor een dampkap. De Fusion Pro verdwijnt met gemak in ondiepe kasten en is enkel zichtbaar wanneer hij in gebruik is. Dankzij het compacte design en de […]
lees meer...
February 2019
Vergeet het kookboek, slimme toestellen doen definitief hun intrede in de keuken. Whirlpool trekt op Batibouw volledig de kaart van de geconnecteerde keuken.
lees meer...
Januari 2019
Het gamma inductieplaten AEG, SenseCook, biedt een precieze ondersteuning voor perfecte culinaire resultaten thuis.
lees meer...
Januari 2019
Misschien niet erkend, maar was-stress is een ding. Want wassen is plannen. Op dat uur starten met een bepaald wasprogramma, betekent x aantal uur later paraat zijn: de was moet uit de trommel, anders ontstaan er geurtjes en kreukt de was. Toch hoeft dat niet langer zo te zijn. Gedaan met wasdag, stressdag: met de […]
lees meer...
December 2018
Naar aanleiding van de technologiebeurs CES lanceert LG een nieuwe line-up van soundbars. De SL10, SL9 en SL8 kunnen alledrie overweg met Dolby Atmos en DTS:X en werden ontwikkeld in een partnership met Meridian Audio.
lees meer...