Gentsesteenweg 325 9300 Aalst
053/77.60.01
Bosch WDU28540EU
PDF pagina
Productbeschrijving:

Was-droogcombinatie met AutoDry technologie: precieze was- en droogresultaten voor elk type textiel. Tot 6 kg, in slechts één lading.
  • Wassen en drogen tot 6 kg of enkel wassen tot 10 kg.

  • AutoDry: droogt uw wasgoed zorgzaam en exact volgens uw wensen.

  • Zacht en efficiënt wassen dankzij een evenwichtige waterdistributie en de unieke structuur van de trommel.

  • EcoSilence Drive™: uiterst energie-efficiënte en stille werking, voor een bijzonder lange levensduur.

  • Zeer gebruiksvriendelijke bediening met het DirectSelect Display en de verlichte keuzeschakelaar - voor een eenvoudige programmakeuze.ActiveWater Plus: bespaart geld en beschermt het milieu dankzij efficiënt watermanagement.De ActiveWater-technologie bestaat uit drie componenten: de sensorgestuurde, continue beladingsherkenning, de geoptimaliseerde opwarming van het water en het trommelsysteem. Om waterverspilling te voorkomen, stemt de sensor het exacte waterverbruik af op de was, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Het wasgoed wordt sneller en gelijkmatiger geweekt dankzij de geoptimaliseerde watertoevoer, die zeer mild en zacht is. Dankzij de VarioSoft- of Soft-trommel met zijn druppelvormige structuur en meenemers wordt het water gelijkmatiger en sneller verdeeld. ActiveWater-wasmachines leveren zo een belangrijke bijdrage aan efficiënt watergebruik in uw huishouden.Starttijduitstel voor meer flexibiliteitMet het 24 uur starttijduitstel beschikt u over nog meer flexibiliteit. U kunt zelf instellen wanneer het wasprogramma start. Zo bent u ervan verzekerd dat uw was klaar is wanneer u dat wilt.VarioPerfect: sneller en efficiënter wassen.Met zijn perfecte programmaopties staat VarioPerfect garant voor uitstekende wasprestaties voor alle soorten textiel en iedere hoeveelheid. Met VarioPerfect kunt u de meeste programma's sneller of energie-efficiënter laten verlopen met de SpeedPerfect- en EcoPerfect-functies. Hiermee bespaart u tot wel 65% tijd en 50% energie.AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen.De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.Nooit meer uw condensor reinigen. Dankzij de SelfCleaning Condenser.De onderhoudsvrije SelfCleaning Condenser is zeer gebruiksvriendelijk en neemt u dat vervelende schoonmaakklusje uit handen. Dankzij deze innovatie wordt de condensor gedurende het droogproces geheel automatisch tot wel vier keer toe gereinigd. De warmtepompdroogautomaten van Bosch blijven zo hun hele levensduur extreem zuinig en leveren continu een optimaal droogresultaat.


Behoort tot de lijn :
SERIE 6
€ 1299,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Automatisch programma :
Beveiliging tegen waterschade :
Breedte :60 cm
Diepte :62 cm
Energieklasse :A
Geluidsniveau centrifugeren :71 dB
Geluidsniveau wassen :61 dB
Gewicht :83 kg
Hoogte :85 cm
Kastdroog :
Kinderbeveiliging :
Kleur :Wit
Strijkdroog :
Trommel :VarioDrum
Trommelinhoud drogen :6 kg
Trommelinhoud wassen :10 kg
Uitgestelde start :
Voorwas :
Wasresultaat :A
Aanduiding programmaverloop :
Aanduiding resttijd :
Elektrisch verbruik (wassen+drogen) :6,82 kWh
Jaarlijks elektrisch verbruik :1364 kWh
Type droogkast :Condens
Type wasdroogcombinatie :frontlader
Zwiersnelheid (maximaal) :1400 t/min
Wasprogramma's :Katoen , Synthetisch
Speciale wasprogramma's :Sportkleding
Koolborstelloze motor :
Nieuwsberichten
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...
February 2019
Bauknecht maakt met Collection 11 komaf met de handgrepen in inox die zolang onze keuken domineerden.
lees meer...
February 2019
Dampkappenspecialist Novy introduceert tijdens Batibouw Fusion Pro. Hét antwoord voor zij die beperkt zijn in ruimte. In een kleine keuken is er immers niet veel ruimte op overschot voor een dampkap. De Fusion Pro verdwijnt met gemak in ondiepe kasten en is enkel zichtbaar wanneer hij in gebruik is. Dankzij het compacte design en de […]
lees meer...
February 2019
Vergeet het kookboek, slimme toestellen doen definitief hun intrede in de keuken. Whirlpool trekt op Batibouw volledig de kaart van de geconnecteerde keuken.
lees meer...