Gentsesteenweg 325 9300 Aalst
053/77.60.01
KITCHEN >> Kookplaat >> NEFF >> T58PS6BX0
NEFF T58PS6BX0
PDF pagina
Productbeschrijving:

Inductiekookplaat met geïntegreerde ventilatie - 4 zones - vlakbouwDeze kookplaat met geïntegreerde dampkap combineert twee apparaten in één en zorgt voor een vrij zicht tijdens het koken.
  • De TwistPad® Fire is een magnetische, afneembare en verlichte bedieningsknop waarmee u alle kookzones op een preciese en comfortabele manier controleert. Enkel de beschikbare functies zijn verlicht, zo wordt alles nog makkelijker.

  • FlexInductie - Dankzij de FlexZone plaatst u potten en pannen waar u wilt, ze worden verhit precies daar waar het nodig is.

  • Sensorgestuurde automatische werking: heel veel kookplezier dankzij de volautomatische werking van de dampkap wanneer de kookplaat wordt ingeschakeld.

  • AutomaticAir sensor: het afzuigvermogen wordt automatisch aangepast in functie van de hoeveelheid rook en damp in de keuken

  • PowerMove - de FlexZone wordt in drie kookzones opgedeeld: vooraan koken, in het midden laten sudderen en achteraan warmhouden.


Behoort tot de lijn :
NEFF COLLECTION
  € 3599,99
 (Promo tot 30/06/2019)
vergelijk  vergelijk
Neff: Actie 5 jaar gratis garantie
Eigenschappen:
Afwerking rand :Vlakbouw
Automatische uitschakeling :
Booster-functies :
Breedte :79.2 cm
Kinderbeveiliging :
Met zonekoppeling :
Timerfunctie :
Type bediening :TwistPad
Type kookplaat :Inductie
Warmhoudfunctie :
Aanduiding restwarmte :
Aansluitwaarde :7400 W
Aantal kookzones :4
Nisbreedte (minimaal) :78 cm
Nisdiepte (minimaal) :50 cm
Nieuwsberichten
February 2019
Bauknecht maakt met Collection 11 komaf met de handgrepen in inox die zolang onze keuken domineerden.
lees meer...
February 2019
Vergeet het kookboek, slimme toestellen doen definitief hun intrede in de keuken. Whirlpool trekt op Batibouw volledig de kaart van de geconnecteerde keuken.
lees meer...
Januari 2019
Het gamma inductieplaten AEG, SenseCook, biedt een precieze ondersteuning voor perfecte culinaire resultaten thuis.
lees meer...
Januari 2019
Misschien niet erkend, maar was-stress is een ding. Want wassen is plannen. Op dat uur starten met een bepaald wasprogramma, betekent x aantal uur later paraat zijn: de was moet uit de trommel, anders ontstaan er geurtjes en kreukt de was. Toch hoeft dat niet langer zo te zijn. Gedaan met wasdag, stressdag: met de […]
lees meer...
December 2018
Naar aanleiding van de technologiebeurs CES lanceert LG een nieuwe line-up van soundbars. De SL10, SL9 en SL8 kunnen alledrie overweg met Dolby Atmos en DTS:X en werden ontwikkeld in een partnership met Meridian Audio.
lees meer...