Gentsesteenweg 325 9300 Aalst
053/77.60.01
KITCHEN >> Kookplaat >> NEFF >> T58PS6BX0
NEFF T58PS6BX0
PDF pagina
Productbeschrijving:

Inductiekookplaat met geïntegreerde ventilatie - 4 zones - vlakbouwDeze kookplaat met geïntegreerde dampkap combineert twee apparaten in één en zorgt voor een vrij zicht tijdens het koken.
  • De TwistPad® Fire is een magnetische, afneembare en verlichte bedieningsknop waarmee u alle kookzones op een preciese en comfortabele manier controleert. Enkel de beschikbare functies zijn verlicht, zo wordt alles nog makkelijker.

  • FlexInductie - Dankzij de FlexZone plaatst u potten en pannen waar u wilt, ze worden verhit precies daar waar het nodig is.

  • Sensorgestuurde automatische werking: heel veel kookplezier dankzij de volautomatische werking van de dampkap wanneer de kookplaat wordt ingeschakeld.

  • AutomaticAir sensor: het afzuigvermogen wordt automatisch aangepast in functie van de hoeveelheid rook en damp in de keuken

  • PowerMove - de FlexZone wordt in drie kookzones opgedeeld: vooraan koken, in het midden laten sudderen en achteraan warmhouden.


Behoort tot de lijn :
NEFF COLLECTION
€ 3599,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Afwerking rand :Vlakbouw
Automatische uitschakeling :
Booster-functies :
Breedte :79.2 cm
Kinderbeveiliging :
Met zonekoppeling :
Timerfunctie :
Type bediening :TwistPad
Type kookplaat :Inductie
Warmhoudfunctie :
Aanduiding restwarmte :
Aansluitwaarde :7400 W
Aantal kookzones :4
Nisbreedte (minimaal) :78 cm
Nisdiepte (minimaal) :50 cm
Nieuwsberichten
Mei 2019
Het gebruik van een wasmiddel is onmisbaar voor goede wasresultaten, maar door een verkeerd gebruik van wasmiddel kan het resultaat teleurstellend zijn.
lees meer...
February 2019
Bauknecht maakt met Collection 11 komaf met de handgrepen in inox die zolang onze keuken domineerden.
lees meer...
February 2019
Dampkappenspecialist Novy introduceert tijdens Batibouw Fusion Pro. Hét antwoord voor zij die beperkt zijn in ruimte. In een kleine keuken is er immers niet veel ruimte op overschot voor een dampkap. De Fusion Pro verdwijnt met gemak in ondiepe kasten en is enkel zichtbaar wanneer hij in gebruik is. Dankzij het compacte design en de […]
lees meer...
February 2019
Vergeet het kookboek, slimme toestellen doen definitief hun intrede in de keuken. Whirlpool trekt op Batibouw volledig de kaart van de geconnecteerde keuken.
lees meer...
Januari 2019
Het gamma inductieplaten AEG, SenseCook, biedt een precieze ondersteuning voor perfecte culinaire resultaten thuis.
lees meer...