Gentsesteenweg 325 9300 Aalst
053/77.60.01
KITCHEN >> Koffiemachine >> Siemens >> TC86505
Siemens TC86505
PDF pagina
Productbeschrijving:

Sensortechnologie voor een perfect koffiearoma - met thermoskan voor een uitgebreid ontbijtAltijd de beste aroma's voor de ultieme koffie-ervaring: aromaSense PlusFijne koffiearoma's bereiken slechts hun optimale niveau na minstens vijf minuten contact met heet water. Bij kleinere watervolumes (minder dan vier kopjes) zou dit willen zeggen dat deze minimale contacttijd niet bereikt wordt. Maar niet zo met aromaSense Plus. Een sensor in de watertank detecteert het watervolume en past automatisch de contacttijd tussen het hete water en de gemalen koffie aan. Een LED-display geeft aan dat de aromaSense Plus-functie ingeschakeld is.Optimale bereidingstemperatuur voor een bijzondere, aromatische koffie-ervaring: sensorControlled heating systemKoffie moet op de juiste temperatuur bereid worden om te verzekeren dat de fijnste aroma's zich kunnen ontwikkelen — voor de ultieme koffie-ervaring. In het tweevoudige sensorgestuurde verwarmingssysteem wordt het water in het bereidingsproces eerst tot op de optimale temperatuur tussen de 92 en de 96 °C verhit, en wordt de koffie vervolgens op een temperatuur tussen de 80 en de 85 °C gehouden.Een schone machine: extra comfort bij het schoonmakenIn het dagelijkse gebruik kan de waterkoker ook snel en eenvoudig gevuld worden via de gietopening zonder het deksel te openen. Het reinigen van de waterkoker is al even handig. De brede opening en voet vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal zorgen ervoor dat zelfs de binnenkant van de waterkoker uiterst makkelijk te reinigen valt. Voor maximale hygiëne en een maximaal genot. Zelfs na het ontbijt.Voor de volledige levenscyclus van een toestel: het handige ontkalkingssysteemHet ontkalkingssysteem maakt het reinigen van het toestel uiterst snel en eenvoudig. De kalkaanslag wordt op een display weergegeven en kan snel en eenvoudig verwijderd worden met één druk op de knop dankzij het geïntegreerde ontkalkingsprogramma. Dit betekent niet alleen dat het water vers blijft, maar ook dat het toestel als nieuw blijft werken! Voor maximaal genot gedurende de volledige levenscyclus van het toestel.Zwenkbare en afneembare filterhouder voor snelle en eenvoudige koffiebereidingSommige ochtenden moet het gewoon snel gaan. En als u van aromatische koffie houdt, wil u niet zitten wachten op uw eerste kopje. Dankzij de zwenkbare en afneembare filterhouder kan u uw ochtendkoffie haast in uw slaap zetten: klap de filterhouder gewoon uit, vul de papieren filter met gemalen koffie, klap de houder terug, schakel het toestel in, en klaar.


€ 149,99
vergelijk  vergelijk
Eigenschappen:
Afneembare filterhouder :
Aromaselector :
Automatisch melk opschuimen :
Automatische uitschakeling :
Capaciteit (kopjes) :8
Druppelstop :
Inhoud waterreservoir :1,15 Liter
Met isoleerkan :
Soort koffie :Gemalen koffie
Timerfunctie :
Vermogen :1100 W
Zichtbaar waterpeil :
Nieuwsberichten
November 2019
De steelstofzuiger is ultralicht, compact en handig in gebruik, aldus Bosch.
lees meer...
November 2019
All I want for Christmas is... de W6 oven van Whirlpool! De W6 Collection ovens zijn namelijk uitgerust metde 6TH SENSE technologie die zorgt voor een resultaat op topniveau én dat zonder enige moeite van jouw kant.
lees meer...
November 2019
Een krultang kiezen is niet simpel! Naast jouw genetische eigenschappen moet je ook rekening houden met type, vorm en diameter van een krultang. In vijf punten leggen we kort uit hoe je best een krultang kiest.
lees meer...
November 2019
In de afgelopen maanden ontwikkelde AEG nieuwe toestellen voor het wassen en onderhoud van alle wasgoed. De AEG-technologieën worden steeds krachtiger en intuïtiever, zodat het gebruiksgemak toeneemt.
lees meer...
September 2019
Vandaag hebben we verrassend meer vrije tijd dan een gemiddeld gezin 100 jaar geleden. Wassen zonder wasmachine en koken zonder oven, we verliezen er nu gelukkig geen tijd meer mee.
lees meer...
September 2019
Twijfel je nog om een steelstofzuiger in huis te halen? Met deze tips ben je zo overstag! Want laat ons duidelijk zijn. De steelstofzuiger heeft heel wat voordelen in vergelijking met een klassieke stofzuiger. Zijn wendbaarheid of mobiliteit is alvast een van z’n grootste voordelen. Snel stofzuigen, snel weer opbergen. Maar ook op andere vlakken komt de steelstofzuiger goed van pas.
lees meer...
September 2019
De nieuwe wasmachines met ThinQ AI optimaliseren het wasprogramma op basis van het wasgoed. De wasmachines zijn nu al verkrijgbaar in België.
lees meer...
September 2019
AEG en Electrolux sluiten zich aan bij het nieuwe ‘Powered by Smarter’ platform dat bestaande apparaten transformeert in een aangesloten eco-systeem.
lees meer...
September 2019
Nespresso, de pionier van de koffiecapsules die vooral bekend staat om zijn kwaliteitsvolle espresso, lanceert het Vertuo-systeem in België. Bij Vertuo hoort een assortiment van 28 koffies van hoge kwaliteit, zodat koffieliefhebbers hun favoriete koffie steeds optimaal kunnen drinken.
lees meer...
Augustus 2019
Net voor de IFA beurs reikt de EISA gewoontegetrouw zijn awards uit voor de beste producten in de elektronicawereld. Wij verzamelden de beste luidsprekers die het EISA-label het komende jaar mogen dragen.
lees meer...