Gentsesteenweg 325 9300 Aalst
053/77.60.01
Liebherr GNP 2313-21
PDF pagina
Productbeschrijving:
NoFrost diepvrieskast met automatisch ontdooisysteem. MagicEye LC Display met temperatuurweergave. SuperFrost automaat voor het invriezen. VarioSpace voor extra hoge bergruimte. Optisch en akoestisch temperatuuralarm. Akoestisch deuralarm. Klimaatklasse SN-T.

Voor een zekere bescherming van de levensmiddelen alarmeert een akoestisch deuralarm wanneer de deur langer dan 60 seconden geopend blijft.

FrostControl geeft een waarschuwing na een stroomstoring en toont de warmste temperatuur die de lucht in het vriesgedeelte heeft bereikt. Met deze informatie kunt u de kwaliteit en houdbaarheid van de diepvriesproducten beter inschattten.

De deurgreep met geïntegreerd openingsmechanisme maakt het openen van de deur met de geringste krachtinspanning mogelijk. De hevelgreep drukt bij opening de deur iets van de kast af en heft daarmee het vacuüm op. Bijkomend voordeel is de bescherming van het deurrubber.
Behoort tot de lijn :
COMFORT
€ 699,-  € 599,-
 (Promo tot 31/08/2018)
vergelijk  vergelijk
Zomeractie 2018
Eigenschappen:
Algemeen
Type :Kast
Hoogte :144,7 cm
No Frost :
Diepte :63 cm
Breedte :60 cm
Netto inhoud :188 L
Uitrusting
Super invriezen :
Diepvriesladen :6
Ijsblokjesmaker :
Binnenverlichting :
Klimaatklasse :SN-N-ST-T (10-43°C)
Uitvoering :Wit
Bediening op afstand :
Milieuvriendelijkheid
Invriescapaciteit :16 kg/24h
Jaarlijks verbruik :207 kWh
Energieklasse :A++
Geluidsniveau :41 dB(A)
Veiligheid
Met dekselslot :
Bewaartijd bij stroomuitval :24 h
Alarm bij open deur :
Nieuwsberichten
August 2018
Van hobbykok tot sterrenchef achter eigen fornuis: de kookhype lijkt maar niet uit te doven. Voor wie denkt dat dat gepaard gaat met heel wat dure toestellen: think again. Dankzij zijn retrofuturistische premiumdesign, intuïtieve gebruiksersinterface en bijna zestig voorgeprogrammeerde recepten serveer je met de Whirlpool SupremeChef microgolfoven in een handomdraai haute cuisine bij jou thuis. […]
lees meer...
August 2018
De SBSes 8486 heeft alles wat je maar kunt wensen op het gebied van koelen en vriezen. Een lekker wijntje? Dat kan! Het wijndeel bewaart zowel rood als wit op drinktemperatuur.
lees meer...
Juli 2018
  Op deze warme zomerdagen kan een goed functionerende airconditioning of een draaiende ventilator wonderen doen voor het comfort binnenshuis. Of het nu gaat om de dagdagelijkse bezigheden als koken en de wasmachine vullen, of om een goede nachtrust te verzekeren: een airco of ventilator maakt het allemaal net ietsje aangenamer. Hieronder even een opsomming […]
lees meer...
July 2018
Met zomerse temperaturen stijgt ook de nood aan goede koeling. Zeker omdat er in de zomer ook vaak meer drank moet gekoeld worden.
lees meer...
May 2018
Bauknecht gaat samen met de wereldberoemde chef Jamie Oliver de strijd aan met voedselverspilling.
lees meer...
May 2018
Als echte Belg supporteren voor onze Rode Duivels? Dat doen we het liefst met heerlijke frietjes en een dorstlesser van eigen bodem.
lees meer...
April 2018
De Panorama kookplaat en dampkap in één van Novy krijgt de prestigieuze Red Dot Award voor productdesign.
lees meer...
March 2018
De rush van de werkdag is nog niet helemaal verteerd als we thuiskomen en daar liggen ze al te wachten: de huishoudelijke taken. Opnieuw rushen dus. Maar wat als je huishoudtoestellen nu eens tijdwinst opleveren in plaats van tijd kosten? Met aandacht voor intuïtief gebruik verlies je voortaan geen tijd meer dankzij deze vier slimme […]
lees meer...
March 2018
We bereiden graag zelf gezonde maaltijden, maar we hebben alsmaar minder tijd om in de keuken te staan. Om gemakkelijk en snel verse gerechten te bereiden heeft Fritel de oplossing, of zullen we zeggen, de oplossingen?
lees meer...
March 2018
Na een succesvolle samenwerking tussen de 2 Italiaanse iconen Smeg en Dolce&Gabbana waarbij je voor een goede 30 000€ een eyecatcher in de keuken kon hebben om ù tegen te zeggen, konden verdere samenwerkingsplannen niet uitblijven!
lees meer...